Asianajaja Yrjö Kahelin palvelee lakiasioissa Joensuussa, Kiteellä ja Tohmajärvellä

Yrjö Kahelin on sekä yksityisiä että eri alojen yrityksiä palveleva kokenut ja ammattitaitoinen asianajaja. Asianajotoimisto Yrjö Kahelin Oy:n toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Kiteellä ja Tohmajärvellä. Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella sinua. Meiltä saat aina osaavaa ja ystävällistä palvelua.

Yrjö Kahelin

Olen suorittanut oikeustieteiden kandidaatin tutkinnon Lapin yliopistossa vuonna 1991 ja varatuomariksi olen valmistunut vuonna 1992. Asianajotehtävissä olen toiminut vuodesta 2004 lukien.

 

Ennen asianajotehtäviä olen ollut finanssi- ja rahoitusyrityksissä asiantuntija-, lakimies- sekä pankinjohtajan tehtävissä vuosina 1984–2003. Lisäksi olen toiminut lakimiestehtävissä julkisella sektorilla.

 

Toimin myös kiinteistökauppojen julkisena kaupanvahvistajana ja olen asianajajaliiton sovittelijaluetteloon merkitty sovittelija.

 

Toimintatapa

 

Toimintaperiaatteeni on toimia yksilöllisesti, joustavasti sekä asiakaslähtöisesti asiakkaan tarpeiden mukaisella tavalla.

 

Hoidan kaikenlaisia yksityishenkilöiden sekä yritysten asioita. Ensisijainen tavoitteeni on selvittää asiat sovitellen ilman oikeudenkäyntiä, mutta tarvittaessa avustan asiakkaitani myös riita-, rikos- ja hakemusasioiden sekä hallintoriitojen oikeudenkäynneissä.

 

Alustavia neuvoja saat puhelimitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön sähköisesti. Kaikki yhteystiedot löydät täältä.

Lakiasioiden osaavaa hoitoa jo reilut 30 vuotta

Kun tarvitset kokeneen ammattilaisen apua lakiasioihin, käänny Asianajotoimisto Yrjö Kahelin Oy:n puoleen.

Palvelukuvake

Asiantuntija- ja lakipalveluita jo vuodesta 1984

Olen toiminut alani asiantuntijatehtävissä jo vuodesta 1984 asti. Hoidan taitavasti sekä yksityisten että yritysten haasteellisimmatkin lakiasiat. Työskentelen aina täsmällisesti ja asiaan kokonaisvaltaisesti perehtyen.

Joustavuuskuvake

Joustavat palvelut

Kuuntelen tarkasti asiakkaideni toiveita ja tarpeita. Pyrin vastaamaan myös kiireellisiin toimeksiantoihin. Haluan panostaa joustavaan palveluun ja erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen.

Ammattitaitokuvake

Vahva ammattitaito

Koulutukseni tuoma ammattitaito antaa minulle erinomaisen valmiuden hoitaa mitä erilaisimpia lakiasioita sujuvasti ja ongelmitta.